JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a jucat penultima etapă, a XII-a, a turului în deplasare cu AHCM Slobozia. Partida din Liga Florilor a avut loc azi, 14 ianuarie, şi fluierul final le-a adus victoria clujencelor, 27-24 (17-17).

Primele 13 minute ale meciului au fost echilibrate, dar apoi ,,studentele” au avut aproximativ şase minute în care nu au marcat, gazdele nereuşind să se distanţeze la mai mult de patru goluri, 12-8. Echipa lui Alin Bondar şi-a revenit şi a reuşit să egaleze la 12. În partea a doua a primului act, echipele au mers cap la cap, iar la pauză scorul a fost 17-17.

În partea secundă, Universitatea a arătat o determinare mai mare ca a handbalistelor de la Slobozia şi a reuşit să conducă toată repriza. Ofensiva gazdelor nu a fost la fel de bună ca în prima parte, Slobozia reuşind să marcheze doar şapte goluri în ultimul act al meciului. Acest fapt se datoarează şi portăriţei “U”-iste, Alexandra Prodan, care a fost într-o formă bună şi a reuşit să respingă câteva mingi ale gazdelor. La finalul partidei, tabela a arătat 27-24 pentru Universitatea Cluj, care bifează a doua victorie consecutivă din 2018.

În urma acestei victorii, “U” a urcat pe locul 11 adunând 11 puncte, iar următorul meci îl va juca în 21 ianuarie, pe teren propriu, cu CSM Roman de la ora 16:30.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.