JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 22-22 (16-11) meciul din deplasare cu SCM Slatina.

După o primă repriză reuşită, “studentele” au mai înscris doar şase goluri în repriza a doua, gazdele egalând scorul în ultima secundă.

Partida de la Slatina a început echilibrat, cele două formaţii mergând cap la cap în primele 15 minute, mai apoi elevele lui Alin Bondar distanţându-se treptat de adversarele lor. Până la pauză, gazdele au mai înscris doar trei goluri într-un sfert de oră, iar „U” avea 16-11 înaintea reprizei secunde.

Partea a doua a meciului a început slab pentru „studente”, Senocico şi colegele sale nereuşind să înscrie deloc în primele 10 minute. Slatina s-a apropiat la doar un gol pe tabelă, însă Universitatea şi-a păstrat avantajul minim până în minutul 57. Gazdele au egalat atunci la 21, însă Mihaela Senocico şi-a adus din nou echipa în avantaj cu o aruncare de la şapte metri. Finalul a fost unul ghinionist pentru clujence, ultima clasată reuşind să obţină al doilea punct al sezonului printr-un gol marcat în ultima secundă.

S-a terminat 22-22, iar Universitatea a ajuns la şapte puncte în clasament, după ce a câştigat astăzi, la „masa verde”, meciul cu Corona Braşov.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.