JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a transferat o jucătoare de la Cetate Deva, recent retrasă din Liga Naţională.

La antrenamentele echipei conduse de Florentin Pera s-a prezentat, începând de ieri,  extrema dreaptă Sonia Seraficeanu, 19 ani, jucătoare care va acoperi un post cu probleme pentru ardelence.

„Sonia are un singur antrenament cu echipa, mă voi edifica în privința lotului pentru meciul cu Vâlcea după ultimul antrenament înaintea jocului. Este o jucătoare tânără, de perspectivă, însă a venit după o perioadă de inactivitate, după cum bine se știe, Deva s-a retras din campionat și nu a avut parte de pregătire. Este în urmă din punctul de vedere al pregătirii însă sunt convins că treptat se va încadra la cerințele echipei și va completa postul de extremă dreapta, acolo unde avem o singură jucătoare de mână stângă Boian Cristina care e în creștere, iar venirea lui Seraficeanu va completa acest post și va asigura un echilibru acolo”, a declarat antrenorul Universităţii, pentru u-cluj.ro.

De asemenea, Florentin Pera o are la antrenamente şi pe Viorica Şuba, portarul care a revenit la Cluj după trei ani de pauză.

„Studentele” vor începe, miercuri, returul Ligii Naţionale, urmând să primească vizita echipei HCM Râmnicu Vâlcea, într-un meci care se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian”, de la ora 16:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.