JSport.roJSport.ro

Ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal feminin ar putea duce la a doua excludere din campionat, după cea a formaţiei CSM Ploieşti.

La Cluj-Napoca ar trebui să se dispute, sâmbătă după-amiază, meciul dintre Universitatea şi Cetate Deva, însă sunt şanse foarte mari ca acesta să fie anulat. Formaţia din Deva are serioase probleme financiare, din acest motiv meciul cu SCM Craiova, din etapa trecută, fiind anulat chiar la cererea clubului hunedorean.

O a doua neprezentare, la meciul cu Universitatea Cluj, ar duce la excluderea echipei devene din campionat, o decizie finală urmând să fie luată miercuri, termenul limită acordat de Federaţia Română de Handbal (FRH) oficialilor Cetăţii pentru un răspuns final.

Potrivit surselor noastre, decizia de retragere din Liga Naţională ar fi fost luată deja, mai lipsind doar comunicatul oficial către FRH, finanţatorul Marian Muntean, care nu a putut fi contactat de CJSport.ro, nemaidorind să sprijine singur clubul din Deva.

Dacă retragerea formaţiei din judeţul Hunedoara va deveni oficială, atunci toate rezultatele Cetăţii din turul Ligii Naţionale vor fi anulate, iar 10 echipe vor rămâne fără trei puncte în clasament, Deva pierzând toate jocurile disputate. În aceste condiţii, Universitatea va face cel puţin un salt de două poziţii în ierarhie, ajungând pe şase, la un singur loc de cupele europene.

Revenim cu detalii pe acest subiect.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.