JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj va disputa trei meciuri amicale internaţionale în această săptămână.

Jucătoarele lui Adrian Popovici vor pleca astăzi spre Cehia, acolo unde vor juca, mâine seară, de la ora 19:30, tocmai împotriva campioanei Banik Most.

Mai apoi, Senocico şi colegele sale vor merge în Germania, la Bad Langensalza, pentru două meciuri amicale cu HC Thuringer, echipa care a câştigat de şase ori consecutiv campionatul în Bundesliga până anul trecut, când a terminat pe locul doi. HC Thuringer e pregătită de către românul Herbert Muller, iar aceste două jocuri vor avea loc vineri şi sâmbătă.

Pentru experienţa din Cehia şi Germania, Universitatea Cluj a renunţat să mai participe la turneul de la Braşov, programat la începutul săptămânii viitoare.

„Pe mine mă interesează în principal jocul şi la aceste meciuri din Cehia şi Germania. Când joci bine, apar şi rezultatele, iar asta s-a văzut şi la Bistriţa. Sunt mulţumit de jucătoare până acum, dar mai avem de lucru şi încercăm să ajungem la un joc cât mai plăcut şi mai eficace. A venit şi Raluca Petruş la echipă şi ne gândim, în cazul în care mai apare vreo oportunitate, să mai aducem şi alte jucătoare”, a declarat antrenorul clujencelor, Adrian Popovici.

Liga Naţională va debuta în 6 septembrie, „U” având meci în deplasare, cu Măgura Cisnădie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.