JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj s-a impus, 32-28 (18-11), în meciul cu Corona Braşov, din etapa a 12-a a Ligii Naţionale. Plecate cu şansa a doua în acest joc, “studentele” au avut probleme doar în primele 15 minute, reuşind să se distanţeze decisiv apoi de braşovence.

Elevele lui Florentin Pera au avut un start greoi de meci, gazdele conducând cu 3-0, însă au preluat total controlul partidei după minutul 15. Cu un atac inspirat şi o defensivă „rezolvată” de paradele Ionicăi Munteanu, clujencele s-au distanţat treptat de adversare, iar la pauză au intrat cu un avans de şapte goluri la vestiare, puţin scontat după primele trei minute.

Acest avantaj a fost gestionat fără prea mare probleme de către Laslo şi colegele sale în repriza a doua, „U” având şi opt goluri avans, în timp ce Corona nu a reuşit să se apropie la mai puţin de patru goluri. În cele din urmă, s-a terminat 32-28 pentru „studente”, care sunt neînvinse de la venirea antrenorului Florentin Pera, Florina Chintoan, cu opt goluri, fiind cea mai bună marcatoare a Univerităţii.

Această victorie a urcat echipa clujeană pe locul opt în clasament, dar cu un meci mai mult disputat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.