JSport.roJSport.ro
Magdalena Paraschiv este una din jucătoarele cu experienţă de la "U" Alexandrion. Foto / u-cluj.ro
Magdalena Paraschiv este una din jucătoarele cu experienţă de la “U” Alexandrion. Foto / u-cluj.ro

Echipa de handbal feminin “U” Alexandrion Cluj-Napoca a anunţat despărţirea de una din jucătoarele experimentate din lot, Magdalena Paraschiv, fostă internaţională şi medaliată cu bornz la Campionatul European din 2010.

Vestea vine în contextul în care echipa de handbal feminin se confruntă din nou cu probleme financiare.

“În retur, Magdalena Paraschiv, extremă dreaptă, nu va mai juca la U Alexandrion. Decizia îi aparține și i-o respectăm. Îi mulțumim și îi dorim succes!”, este anunţul postat de clubul de handbal feminin pe contul oficial de facebook.

Cel mai probabil, fosta extremă a clujencelor va semna un contract cu divizionara secundă CSM Bistriţa, care şi-a declarat intenţiile de promovare în Liga Naţională.

Cu ocazia turneului amical disputat recent la Cluj, antrenoarea echipei, Carmen Amariei, şi-a manifestat îngrijorarea faţă de viitorul apropiat al formaţiei:

“Începem returul, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare, dar pe mine ce mă îngrijorează este situaţia dificilă în care ne aflăm acum şi sper să nu avem surprize pentru debutul de campionat. Sper să nu fie, nu vreau să le spun, nu vreau să le numesc, dar mă aştept la orice. Situaţia financiară implică automat şi situaţia lotului. Mai la toate cluburile sunt probleme şi este foarte greu să continui într-un ritm atât de alert. Aceste probleme, care sunt de foarte mult timp, din păcate nu ne lasă să ne facem treaba aşa cum ne-am dori să o facem”, a declarat ea.

Pentru “U” Alexandrion urmează un meci dificil acasă, miercuri, 6 ianuarie, de la ora 18, cu HCM Baia Mare, vicecampioana naţională, în prima etapă din returul Ligii Naţionale de Handbal Feminin.

Medaliată cu bronz

Născută în 1982 la Buzău, Magdalena Paraschiv a făcut parte, în diferite rânduri, din lotul naţionalei de handbal feminin al României. Jucătoarea, extremă dreaptă, a participat alături de reprezentativa tricoloră la Campionatul European din 2010, unde naţionala a câştigat medalia de bronz. Evoluează la “U” Jolidon/”U” Alexandrion Cluj-Napoca din 2006.

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.