JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a disputat aseară, 13 decembrie, al treilea amical al iernii, echipa adversă fiind tot Minaur Baia Mare.

La finalul săptămânii trecute, echipele au mai jucat două partide de pregătire la Baia Mare, pe care le-a câştigat Minaur (33-24, 30-28), iar cel din Sala Sporturilor ,,Horia Demian” a fost câştigat de clujence, 30-25.

Echipa antrenată de Alin Bondar s-a apărat excelent pe toată durata jocului, dar a funcţionat perfect şi în atac. La pauză, “U” conducea la patru goluri diferenţă, 17-13, iar în final s-a impus cu 30-25, aceasta fiind prima victorie din amicale.

,,Sunt mulţumit pentru că am avut o traiectorie ascendentă. Adică, în primul meci am luat bătaie la nouă goluri, în al doilea la două goluri, iar acum am câştigat la cinci goluri diferenţă. Echipa arată mai bine, dar problema noastră nu este în meciurile amicale, ci în cele oficiale unde apare stresul rezultatului. Totuşi, sperăm ca până la reluarea campionatului să remediem din aceste probleme. În această perioadă de pregătire nu va pleca nimeni de la echipă, dar nici nu vom aduce jucătoare noi”, a spus Alin Bondar, antrenorul clujencelor.

Următoarele jocuri amicale ale Universităţii vor fi în perioada 21-22 decembrie la turneul de la Zalău, în organizarea echipei HC Zalău, unde şi-au mai anunţat prezenţa SCM Craiova şi CSM Slatina.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.