JSport.roJSport.ro
Action Foto: Mircea Roşca

Sala ,,Gheorghe Bariţiu” din Turda a fost neîncăpătoare pentru cele 800 de suflete prezente ca să îi susţină pe elevii lui Horaţiu Gal în meciul decisiv contra Timişoarei. Victoria a aparţinut turdenilor, 24-23, care au reuşit să se califice pentru a treia oară în istoria clubului în semifinale.

Potaissa Turda a intrat cu un avans de trei goluri la vestiare, 14-11, şi acest lucru i-a motivat pe timişoreni, care au reuşit să conducă mai bine de jumătate din repriza a doua. Finalul i-a aparţinut Turdei, care au reuşit să câştige în ultimele secunde prin golul marcat de Cristian Adomnicăi. Cel mai bun marcator al Potaissei Turda a fost Radu Lazăr cu şase reuşite.

,,Problema noastră cea mai mare este că l-am pierdut şi pe Gică Cîntec după meciul de la Timişoara. Are o fisură la braţ şi pe această cale vreau să îi mulţumesc pentru că a venit la pauză, când a văzut că este greu, şi a zis <<Vreau să intru în teren cu orice risc>>. Jumătate de echipă a fost în tribună, alături de noi. Îi felicit pe băieţii mei pentru că la două goluri pentru Timişoara nu au renunţat şi au reuşit să întoarcă rezultatul, iar pe final au fost mult mai exacţi. Din păcate, nu a fost prea multă linişte în această confruntare cu Timişoara, iar băncile tehnice ar trebui să fie puţin mai cuminţi. Această victorie este meritată fiindcă am terminat sezonul pe locul doi, iar dacă îi aveam pe toţi băieţii în teren nu se ajungea la meciul trei ”, a declarat antrenorul turdenilor, Horaţiu Gal.

Potaissa Turda o va întâlni pe CSM Bucureşti în semifinalele Ligii Naţionale de Handbal Masculin, meciurile urmând să se dispute în luna mai.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.