JSport.roJSport.ro
foto: "U" Alexandrion
foto: “U” Alexandrion

Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj a pierdut meciul cu Dunărea Brăila, jucat în deplasare, 25-33 (13-16), în etapa a noua a Ligii Naţionale.

Fetele pregătite de Carmen Amariei au suferit un eşec oarecum aşteptat pe terenul unei formaţii mult mai valoroase în acest moment, care are planuri mari de la actualul sezon. Totuşi, clujencele au pierdut după acelaşi scenariu deja consacrat la echipa de pe Someş, în care Chintoan şi colegele sale ţin aproape de adversare timp de o repriză şi jumătate, însă cedează lupta chiar pe finalul jocurilor. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă dimineaţă la Brăila, acolo unde „U” a condus la un moment dat în repriza secundă, 19-18, însă nu a mai avut puterea să se ţină de adversară, care a marcat la foc automat până la finalul meciului. De la clujence, cea mai bună jucătoare a fost Florina Chintoan, autoare a şase goluri.

Scor final 33-25 pentru Dunărea, care a urcat, provizoriu, pe locul 3 în clasament, în timp ce „U” Alexandrion rămâne în continuare în subsolul clasamentului, cu şase înfrângeri şi trei victorii înregistrate până acum. În etapa următoare, clujencele vor primi vizita celor de la Unirea Slobozia, sâmbătă, pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.