JSport.roJSport.ro

14269636_1173203526085830_1071987164_nEchipa de handbal feminin Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 31-31 (18-14), meciul cu Măgura Cisnădie, din etapa a doua a Ligii Naţionale. Elevele lui Carmen Amariei au fost egalate în ultima secundă, deşi au avut chiar şi şase goluri avans în repriza a doua a meciului disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Clujencele au început bine jocul, iar odată cu trecerea timpului au început să pună o diferenţă tot mai mare pe tabelă. După 18-14 la pauză, ecartul a crescut la şase goluri înaintea ultimelor 20 de minute de joc, însă acela a fost momentul în care sibiencele au început revenirea.

De la 25-19 în minutul 42, scorul a devenit 26-27 în minutul 52, Măgura părând că va reuşi să întoarcă în favoarea ei acest meci. „U” a revenit din nou în avantaj pe tabelă, însă la ultima fază a încasat golul care a făcut ca meciul să se încheie la egalitate, 31-31, autoare Nicoleta Tudor.

Chiar dacă gazdele, prin intermediul antrenorilor Carmen Amariei şi Luminiţa Huţupan, au cerut, la masa oficială, ca golul să nu fie validat, menţionând că sirena s-a auzit înainte ca mingea să ajungă în plasă, arbitrii şi oficialii meciului au decis că reuşita Cisnădiei este valabilă. Un VIDEO cu ultimele două minute ale meciului, apărut pe EClujeanul.ro, poate fi vizionat mai jos.

Cea mai bună marcatoare a clujencelor a fost Florina Chintoan, şapte reuşite, în timp ce Ada Moldovan a marcat opt goluri pentru Cisnădie.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Inexplicabilă căderea echipei în repriza a doua, multe goluri primite pe centrul apărării, slab jocul extremelor și continuă neîncadrarea nou-venitei, Puiu, în jocul „studentelor”. Suntem convinși că cele două antrenoare știu să aducă echipa „U” la nivelul cerut de valoarea lotului. Așteptăm cu încredere viitoarele etape !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.