JSport.roJSport.ro

Tradiționalul turneu de fotbal în sală, Cupa Minerul, de la Baia Mare are loc în acest an în perioada 27-29 decembrie.

La competiție s-au înscris 14 echipe, printre care se află și o formație din Turda, Amicii Turda, având în componenţa lotului jucători de la FC Aboliv, echipă care a câştigat ediţia din 2017. Din lotul celor 14 echipe mai fac parte jucătorii Adrian Șter (CFR Cluj 2), Paul Chiș (Sticla Turda) şi Olimpiu Bucur (CS Florești), ultimii doi fiind coechipieri la Progresul Şomcuta Mare.

Formația turdeană se află în grupa ,,Radu Pamfil” cu AS GCI și ACS FC Recea, care a câştigat ambele meciuri din grupă. Amicii Turda au jucat în această seară cu Recea şi au pierdut cu 0-3, golurile fiind marcate de Vasile Pop, Claudiu Bumba şi Darius Buia în prima repriză. Mâine, 28 decembrie, de la ora 15:00, turdenii vor disputa partida contra celor de la GCI, la finalul acesteia urmând să se stabilească cine ocupă locul doi în grupă şi accede în sferturile competiţiei.

Echipa lui Adrian Șter, Orient Fan Sport, a câștigat primul meci din grupă cu 2-1 contra Progresului Şomcuta Mare, formaţie unde evoluează Paul Chiș, marcatorului golului, și Olimpiu Bucur. Progresul Şomcuta Mare a jucat tot azi al doilea meci din grupă şi l-a încheiat la egalitate, 4-4, cu formaţia Sebi Marc.

Mai jos aveți o galerie foto de la meciul turdenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.