Cupa Minerul de la Baia Mare a continuat azi cu ultimele meciuri din grupe, urmând ca mâine să se dispute fazele eliminatorii și finala.

Amicii Turda, echipa fostului jucător de la CFR Cluj, Bozdog, a fost eliminată din competiție în urma celor două înfrângeri.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Aseară, 27 decembrie, a pierdut cu 0-3 în fața liderului grupei ACS FC Recea, iar azi cu AS GCI, scor 2-5.

Turdenii au început jocul puternic și au marcat imediat două goluri prin Octavian Căpuşan şi Florin Berde, 2-0, scorul menţinându-se și la pauză. Imediat după startul reprizei secunde, GCI a restabilit egalitatea, 2-2, iar Amicii Turda a căzut psihic. GCI a profitat și a mai înscris rapid de încă trei ori, 2-5.

În ultimele 10 minute de joc, turdenii au încercat să reducă din handicap, dar nu au reușit și s-au oprit în faza grupelor la Cupa Minerul. Pentru GCI au marcat Ionuţ Şmical, trei goluri, Vlad Ionescu şi Ovidiu Temian.

Progresul Șomcuta Mare, echipa lui Olimpiu Bucur și Paul Chiș, a fost eliminată de la competiție având o înfrângere, 1-2, şi un rezultat de egalitate, 4-4, iar Orient Fan Sport, echipa unde e Adrian Şter, s-a calificat în sferturile turneului cu o victorie, 2-1, şi un rezultat de egalitate, 2-2.

Mai jos aveți o galerie foto de la meciul Amicii Turda – AS GCI, dar și lotul complet al turdenilor.
Bozdog Cătălin – antrenorul echipei
Ursu Andrei (Sticla Turda)
Iurișniți Dan
Octavian Căpușan
Bria Daniel (Sticla Turda)
Berde Florin
Rus Cristian
Savu Alexandru (Sticla Turda)
Călina Daniel
Tothăzan Alin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.