JSport.roJSport.ro

Luceafărul Cluj a câştigat, duminică dimineaţa, meciul din optimile de finală ale Ligii Campionilor, însă două ore mai târziu a fost învinsă în sferturile competiţiei desfăşurate în Slovenia.

Câştigătoarea Cupei României a trecut de ungurii de la Iron Team cu 2-1, prin golurile marcate de Crăciun şi Danciu, românii conducând cu 2-0.

În sferturi, însă, scenariul a fost complet invers, adversarii Luceafărului, bosniacii de la Ecos, câştigând cu 2-1. Golul lui Vasile Pop doar a stabilit scorul final în această partidă, Luceafărul părăsind turneul din Slovenia cu mulţumirea că face parte dintre cele mai bune opt echipe ale Europei la minifotbal.

În cursa pentru marele trofeu au mai rămas, însă, două echipe din România, Juventus Sibiu şi Glissando Timişoara, care pot juca finala între ele dacă trec de penultimul act, toate partidele urmând să se dispute astăzi.

“Am pierdut, dar mincinos. Arbitrii i-au ajutat puţin pe adversari, am ratat şi noi pe final. Oricum, am realizat o performanţă senzaţională. Nimeni nu ne dădea şanse să ieşim din grupe, dar am făcut surpriza”, Daniel Moldovan, Luceafărul Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.