JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Cristian Cosma

FC Universitatea Cluj este noul lider al Ligii a III-a, seria cinci, după ce ieri, 5 noiembrie, a învins-o cu 3-0 pe echipa Gaz Metan Mediaş. Florescu (15), Greu (59) şi Goga (79) au fost marcatorii partidei.

Adrian Falub a preluat-o pe ”U” Cluj din etapa a V-a, iar de atunci a înregistrat șase victorii și un egal alb. ,,Studenții” sunt pe primul loc în seria lor cu 23 de puncte și golaveraj 28-5.

,,Am început greu, la fel cum am început şi campionatul, dar e important că am luat cele trei puncte şi suntem pe primul loc. Am ajuns greu aici, am făcut sacrificii și am avut multe emoții. I-am simțit pe băieți un pic relaxați pentru că am întâlnit o echipă cu jucători tineri, iar în repriza a doua ne-am creat mai multe ocazii şi am meritat victoria. Nu am făcut un joc strălucit, dar sunt importante cele trei puncte, care ne-au ajutat să ajungem pe locul I. Se contabilizează punctele, nu jocul. De acum va fi greu pentru noi. În următoarele patru meciuri întâlnim, poate, cele mai bune echipe din serie, în afară de Ighiu cu care am jucat. Vrem să îi recuperăm pe Greu şi Florescu, care au intrat în joc nerefăcuți, Giurgiu, care nu a făcut deplasarea şi Onicaş, accidentat, iar apoi o să vedem cum vor decurge lucrurile”, a spus tehnicianul ,,studenților”.

Sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 17 Universitatea Cluj va juca pe teren propriu contra formației maramureşene ACS Fotbal Comuna Recea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.