JSport.roJSport.ro

Sunt două categorii de pariori: a celor care fac profit „muncitorește”, apelând la opțiuni de pariere variate, și a celor care mizează în special pe strategii. Am jucat la Netbet pariuri multe până în prezent. Nu sunt fanul strategiilor, dar una mi-a atras atenția.

Este vorba despre strategia minutului următorului gol, despre care se spune că este cea mai eficientă strategie de pariuri inventată în ultimii ani de un parior român. „Inventatorul” se numește Mihai Petre și este unul dintre membrii comunității pariorilor online din România.

Poate fi aplicată doar online

Trebuie spus din start că această strategie nu poate fi aplicată decât în online, întrucât constă în pariuri live plasate pe intervale de timp care nu există în ofertele agențiilor de la colțul străzii. Concret, ideea este să pariezi pe următorul gol în intervale de 10 minute. Dacă nu se înscrie într-un interval, miza pentru pariul din următorul interval se mărește fie după metoda Martingale (dublarea mizei) pentru cote de maxim 3, fie în corespondență cu șirul lui Fibonacci, pentru cote de peste 3.

Pentru a pune în aplicare tactica MUG este recomandat să ai cont la o casă de pariuri online care are ofertă pe goluri marcate în intervale de 10 minute. Se poate juca și pe intervale de 15 minute, însă impedimentul este că avem cote mai mici la începutul fiecărui interval.

9 perioade „clasice” în meci

Tipurile de pariuri pe care trebuie sa le găsim în oferta meciului ales sunt:

  • Minutul următorului gol – Gol până în minutul 10
  • Minutul următorului gol – Gol până în minutul 20
  • Minutul următorului gol – Gol până în minutul 30
  • Minutul următorului gol – Gol până în minutul 40
  • Minutul următorului gol – Gol până în minutul 50
  • Minutul următorului gol – Gol până în minutul 60
  • Minutul următorului gol – Gol până în minutul 70
  • Minutul următorului gol – Gol până în minutul 80
  • Peste 0,5 goluri până la final.

În funcție de cifrele ofensive/defensive ale echipelor implicate, cotele pot fi între 2.50 și 5.00. Există variațiuni ale acestei strategii. Una dintre ele este împărțirea mizei pentru fiecare interval în două: o miză mai mare pentru prima jumătate a intervalului și o miză mai mică pentru a doua jumătate. De exemplu, dacă ai stabilit miza de 7 lei pentru intervalul 1-10, poți pune 5 lei pe un pariu plasat între minutele 1 și 5, plus 2 lei pe un pariu plasat între minutele 6 și 10. Un interval se poate împărți chiar și în trei, mai ales dacă are „lungimea” de 15 minute.

Te poți ghida după statistică

Este foarte important să fii selectiv cu meciurile pe care pariezi. Cel mai mare dușman al strategiei este scorul de 0-0. Sunt multe site-uri de statistică unde poți găsi ligile cu cele mai puține remize albe în sezonul curent. De obicei, acestea sunt competițiile din țările cu fotbal dezvoltat, precum Anglia, Germania, Spania, Franța sau Italia.

La polul opus se află ligile din țări unde în fotbal se merge pe principiu „muncă multă, talent puțin”. E vorba în special de meciurile din Asia. Nici pe partide din Rusia nu e indicat să pariezi. Deși mai toate echipele din prima ligă au jucători de calitate, accentul se pune pe defensivă.

Am spus că este una dintre cele mai eficiente strategii, dar asta nu înseamnă că ea aduce profit garantat. Înainte să începi un asemenea proiect, trebuie să te asiguri că ai buget pentru minim două meciuri în care nu s-ar marca niciun gol. În funcție de mizele pe care le fixezi, pe un singur meci poți pierde chiar și peste 400 de lei.

Pentru a reduce eventualele pierderi în cazul meciurilor în care nu se înscrie, poți juca pre-meci pe scor final 0-0. De obicei, cota este în jur de 8.00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.