JSport.roJSport.ro

Echipa naţională de baschet a României a jucat returul cu Italia din preliminariile Campionatului Mondial azi, 26 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

După o victorie în deplasare cu Croaţia, ,,vulturii” au suferit o înfrângere usturătoare pe teren propriu cu Italia, 50-101 (12-35, 13-12, 11-29, 14-25)

Primul sfert a fost dominat complet de italieni, apărarea românilor nefiind în cea mai bună formă azi, iar după primele 10 minute de joc scorul a fost în favoarea oaspeţilor, 35-12. Sfertul secund s-a desfăşurat sub aceeaşi notă, italienii intrând la vestiare cu un avantaj confortabil, 47-25.

Nici în partea a doua a meciului, apărarea ,,tricolorilor” nu a reuşit să îi oprească pe italieni, care au încheiat sfertul trei cu 76-36. După aproximativ două minute de joc din sfertul patru, diferenţa a fost de 45 de puncte, 38-83, iar dubii în privinţa câştigătoarei nu mai existau. Seceta din atacul ,,tricolorilor” a continuat, iar ,,Squadra Azzura” a câştigat partida de la Cluj-Napoca cu 101-50, fiind a patra victorie pentru liderul Grupei D.

Jucătorii lui Zare Markovski au două victorii şi două înfrângeri şi au rămas pe locul doi în grupă cu şase puncte. Coşgheterul partidei a fost Amedeo Della Valle cu 29 de puncte, iar din tabăra românilor s-a remarcat Emanuel Căţe cu 15 puncte. Următorul meci pentru România va fi în iunie în deplasare cu Olanda.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.