JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi Universitatea Cluj s-au întâlnit din nou în Liga Elitelor U19, de această dată în campionat.

Cele două formaţii au terminat şi acum la egalitate, 3-3, la trei săptămâni distanţă de la acel 2-2 din Cupa României, decis până la urmă la penalty-uri.

Într-o atmosferă mai degrabă de vacanţă în tribune, doar un grup format din 10 CFR-işti fiind mai vocal pe durata partidei, Universitatea a început perfect jocul de la baza CMC.

Balha şi Văsălie au marcat de două ori în doar şapte minute, primul cu un eurogol la vinclu, dar feroviarii au reuşit să întoarcă scorul apoi. De la 0-2 în minutul 22, s-a făcut 3-2 în doar 15 minute. Dat, Nistor şi Banyoi şi-au adus echipa în avantaj, două dintre goluri marcate şi cu puţin noroc. La primul şi la al treilea mingea l-a păcălit pe portar, fiind deviată de un coechipier, dar jucătorii lui Sorin Oncică au intrat în avantaj la cabine, după o primă repriză extrem de spectaculoasă.

Cele două defensive au fost mult mai atente la reluare, erorile au fost şi mai puţine, iar „U” a reuşit să egaleze doar în urma unei lovituri de colţ. Vlad Marin l-a învins pe Păun după o foarfecă laterală, în minutul 68, iar până la final cele două formaţii au căutat în zadar lovitura decisivă.

Fiecare echipă a fost aproape de gol, oaspeţii lovind chiar şi bara, însă meciul s-a încheiat 3-3, iar „U” Cluj rămâne în fruntea Ligii Elitelor, însă mai are doar un punct peste Universitatea Craiova. CFR Cluj a căzut de pe podium în schimb, fiind depăşită de Miercurea Ciuc.

CFR Cluj U19

Păun
Ispas
Potra
Bălan
Rus I.
Luca
Dat
Joca
Nistor
Fica
Banyoi

Au mai intrat: Cazan, Nistor An., Covaci. Antrenor: Sorin Oncică

“U” Cluj U19

Gorcea
Matiş
Telcean
Vomir
Potcoavă
Mâlnă
Saroşi
Văsălie
Oltean
Balha
Forna

Au mai intrat: Cohan, Cobârzan, Mureşan, Codorean. Antrenor: Călin Sălăgean

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.