JSport.roJSport.ro

Meciul dintre U-BT Cluj şi SCMU Craiova a fost ultimul al etapei cinci din LNBM, grupa A, acesta având loc azi în Sala Polivalentă din Cluj.

Echipa antrenată de Mihai Silvăşan s-a impus cu 95-68 (28-17, 21-13, 28-15, 18-23), după un meci controlat în totalitate.

Startul jocului a fost echilibrat, iar U-BT s-a distanţat treptat pe tabelă şi avea avantaj de 11 puncte la finalul primului sfert, 28-17. Echipa gazdă a deţinut controlul şi în al doilea sfert, craiovenii nereuşind să îşi facă jocul, iar la pauză tabela indica 49-30 pentru U-BT.

După revenirea de la vestiare, clujenii au făcut spectacol, atât în apărare, cât şi în atac, conducând înaintea ultimelor 10 minute de joc cu 31 de puncte, 77-46. Scenariul s-a repetat şi în ultimul sfert de joc, U-BT profitând de fiecare acţiune şi a câştigat partida cu 95-68. Cu patru victorii şi o înfrângere, clujenii au urcat pe primul loc în LNBM având nouă puncte, cu unul mai mult ca BC Sibiu, CSM CSU Oradea şi BCMU Argeş Piteşti.

Coşgheterul partidei a fost Dykes cu 24 de puncte, urmat de Washburn cu 21 de puncte, iar din echipa Craiovei s-a remarcat Jason Boone cu 15 puncte. Următorul test al ,,studenţilor” este în deplasare cu CSM CSU Oradea duminică, 11 noiembrie, de la ora 20:15.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.