JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a jucat primul meci oficial din acest sezon la Orheiu Bistriței, unde a întâlnit echipa de Liga a IV-a Voința Cetate. Partida dintre cele două echipe a contat pentru primul tur al Cupei României.

,,U” Cluj a câştigat meciul cu 7-0, iar marcatorii au fost Hațiegan (5, 18, 56), Hordouan (10, 12), Goga (40) şi Giurgiu (45+1 p.)

Partida a început cu posesia clujenilor, care au deschis scorul după cinci minute de joc prin Hațiegan. Hordouan a marcat al doilea gol al clujenilor după o pasă primită de la Giurgiu. Aceiaşi tineri, Hațiegan şi Hordouan, au făcut ca Universitatea să nu mai aibă emoții pentru victoria meciului, iar în minutul 18 scorul s-a schimbat în 4-0.

Ştețco (21) putea să aducă un avantaj echipei sale, dar mingea şutată de el din lovitură liberă s-a dus în zidul ,,U”-ist. În minutul 45 Lemac a fost faultat în careu de un jucător advers, iar în minutul 45+1 Giurgiu a marcat din lovitura de la 11 metri acordată. Mijlocaşul a primit, însă, un “assist” de la Goga în fața porții Voinței, după modelul Messi-Suarez implementat şi la Barcelona în sezonul trecut. Astfel, s-a intrat la vestiare cu 6-0 pentru ,,alb-negrii”.

Repriza secundă a început echilibrat de ambele părți. În minutul 53, Petrean a trimis în zid din lovitură liberă, iar Hațiegan a făcut hattrick în minutul 56, 7-0. Dobrea (66), de la marginea careului, a trimis peste transversală după ce echipa sa a beneficiat de o lovitură liberă.

Sub privirile a peste 500 de spectatori, ,,U” Cluj s-a calificat în turul următor al Cupei României, iar Voința Cetate s-a bucurat de prezența ,,şepcilor roşii” în comuna bistriţeană.

Voinţa Cetate

1
Pop
11
Bugnar
4
Nap
17
Patca
6
Rus
7
Ganea
13
Dobrea
8
Conon
20
Şteţcu
10
Petrean
5
Măjer

Au mai intrat: Cioancă, Bîrsan, Neagoş. Antrenor: Gabriel Bozga

“U” Cluj

1
Albuţ
6
Irimie
25
Onicaş
4
Abrudan
8
Takacs
31
Micaş
29
Giurgiu
7
Lemac
18
Goga
77
Hordouan
9
Haţiegan

Au mai intrat: Manu, Ionescu, Cordoş. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.