JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj şi-a întâlnit una dintre adversarele din campionat, Performanța Ighiu, într-un meci amical. Partida s-a desfăşurat în Parcul Sportiv ,,Iuliu Hațieganu” de la ora 18:00 şi s-a terminat cu victoria ,,alb-negrilor”, 2-1. Marcatorii au fost Goga (47) şi Haţiegan (71), respectiv Unguru (72).

Primele minute ale meciului nu au adus faze importante deoarece ambele echipe au preferat să joace la mijlocul terenului. Goga (12, 17) a fost aproape să deschidă scorul, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Sporea. Minutul 33 i-a aparținut lui Fetita, care a scăpat singur în careul ,,U”-ist, dar mingea a trecut milimetric pe lângă bară. Giurgiu (38) a încercat şi el să marcheze, dar fără succes deoarece Cîmpeanu a respins în corner. Până la pauză cele două echipe s-au tatonat, nereuşind să se apropie de careul advers şi s-a intrat la vestiare cu scor alb, 0-0.

Elevii lui Marius Popescu s-au întors mai motivați în repriza a doua şi în minutul 47 au deschis scorul prin execuția lui Goga. Hațiegan (71) şi-a adus echipa în avantaj, 2-0, dar albaiulienii au răspuns golului, iar Unguru (72) a schimbat tabela în 2-1. Până la finalul celor 90 de minute, cele două echipe nu au mai avut ocazii mari în urma cărora scorul să fie schimbat. Astfel, ,,U” a câştigat şi al cincilea amical al verii, fiind tot mai pregătită pentru începutul de campionat.

Următorul amical al ,,studenților” va avea loc sâmbătă de la ora 11:00 contra unei echipe de tradiție, Unirea Alba Iulia. Mai jos aveți o galerie foto de la amicalul cu Performanța Ighiu.

,,U” Cluj

1
Dinu
6
Irimie
3
Cordoş
4
Abrudan
8
Takacs
14
Micaş
29
Giurgiu
23
Greu
18
Goga
77
Hordouan
11
Lemnaru

CS Performanţa Ighiu

1
Sporea
89
Marcu
98
Iclăzan
91
Potopea
16
Cîmpean
17
Circov
21
Bucur
10
Fetita
27
Oara
99
Tineiu
8
Istrate

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.