JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a jucat ieri, 11 noiembrie, meciul etapei a VIII-a din Divizia A contra echipei nou-promovate CSM Şcolar Reşiţa. Partida s-a disputat în Sala Sporturilor ,,Horia Demian” şi s-a încheiat cu scorul 36-32 pentru “U”.

Începutul jocului a fost unul echilibrat, scorul fiind strâns între cele două echipe. Universitatea putea să se distanţeze pe tabelă, dar a ratat trei lovituri consecutive de la 7 metri. Astfel, scorul pauzei a fost în favoarea echipei oaspete, 18-17.

,,Studenţii” antrenaţi de Ioan Ani-Senocico s-au întors mai motivaţi de la vestiare, iar în prima jumătate a reprizei secunde au reuşit să preia conducerea, chiar dacă reşiţenii au ţinut scorul strâns. “U” a reuşit să marcheze aproape la fiecare atac şi şi-a adjudecat victoria cu 36-32, fiind a cincea reuşită din acest sezon.

,,A fost un meci dificil şi mă aşteptam să fie aşa pentru că am jucat de la egal la egal cu Tg. Jiu şi a apărut oarecum o stare de mulţumire. Toată săptămâna am tras semnale de alarmă şi, exact aşa cum m-am aşteptat, am început meciul binişor, iar pe jumătatea primei reprize ne-am stins. Mă bucur şi îi felicit pe băieţi pentru că pe finalul meciului s-au concentrat şi au dat tot ce au ei mai bun pentru a ne asigura cele trei puncte”, a spus antrenorul clujenilor la finalul partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.