JSport.roJSport.ro

Clubul Sportiv Minaur organizează în perioada 27-29 decembrie turneul amical de futsal ,,Cupa Minerul”.

La această competiţie participă jucători din toate ligile, cei mai cunoscuţi fiind foştii sau actualii CFR-işti Mario Camora, Ciprian Deac, Paul Batin, Cristian Bud, Claudiu Bumba şi Ovidiu Hoban, dar şi jucătorul Universităţii Cluj, Mihai Onicaş.

Surpriza turneului o reprezintă faptul că Mario Camora, fundaşul CFR-ului, şi Mihai Onicaş, fundaşul lui “U”, fac parte din aceeaşi echipă, Xexa Fan Sport, alături de Bud şi Bumba. Deac, Hoban şi Batin sunt colegi în echipa FC Diflora.

Azi a fost prima zi a disputării meciurilor din grupe, care vor continua mâine, 28 decembrie de la ora 14:00. Xexa a pierdut meciul contra echipei FC Kiss cu 4-5, Bud reuşind hattrick-ul pentru echipa sa. În schimb, FC Diflora a jucat azi ambele meciuri din grupă. Primul a fost cu FC Prietenia pe care l-a câştigat cu 4-2, iar al doilea cu Power Satu Mare, pierdut cu 1-3.

Mâine, 28 decembrie, de la ora 18:00  se vor disputa sferturile de finală, iar vineri, 29 decembrie, începând cu ora 16:00 vor avea loc semifinalele şi finala. Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la meciurile în care au fost implicaţi foştii şi actualii jucători ai CFR-ului, alături de Mihai Onicaş, de la “U” Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.