JSport.roJSport.ro
foto: fanatik.ro
foto: fanatik.ro

Fostul decar al naţionalei României, George Florescu, este acum liber de contract după ce şi-a încheiat activitatea la FK Gabala, în Azerbaijan.

„Geo Flores”, aşa cum a vrut să devină cunoscut în ultima perioadă printre microbişti, a refuzat recent un transfer în Cipru şi speră să-şi găsească rapid o echipă, inclusiv în Liga I. Chiar dacă recunoaşte că îi va fi foarte greu să reintre în atenţia selecţionerului României, Florescu nu exclude o convocare chiar şi pentru Campionatul European din Franţa.

„Recunosc că va fi extrem de greu pentru mine să joc la Euro, dar de ce să nu sper? Dacă voi reuşi să mă impun la viitoarea mea echipă şi să mă menţin într-o formă deosebit de bună, probabil că selecţionerul se va uita şi spre mine. Totul depinde de mine şi de performanţele pe care o să le am eu şi echipa mea, aşa că rămâne de văzut. Acum câteva zile am refuzat o ofertă din Cipru, pentru că ar fi mai sănătos pentru mine dacă aş semna cu o echipă de top din România decât să mă duc în Cipru”, a spus, pentru CJSport.ro, George Florescu, cel care a primit oferte atât din campionatele din străinătate, cât şi din Liga I, iar în următoarea perioadă îşi va alege echipa care speră să-l propulseze în lotul pentru EURO.

Deşi a trecut pe la nouă cluburi până acum în cariera sa, Florescu a evoluat în Liga I doar pentru Astra Giurgiu. Ajuns la 31 de ani, fostul internaţional al României, autor al unui gol în tricoul primei reprezentative, nu a uitat, însă, nici de Universitatea Cluj, formaţie care l-a propulsat spre fotbalul mare.

„Mi-a fost mai greu să o urmăresc pe ’U’ Cluj din Azerbaijan, dar m-am uitat la scoruri. Ştiu că pun accent acum pe juniori şi cred că, cu acest lot, Universitatea se poate bate la promovare în viitor. Oricum, sper ca clubul să revină din impas, însă sigur e că ’U’ nu o să moară niciodată”, a mai declarat jucătorul format în curtea “şepcilor roşii”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.