JSport.roJSport.ro

Handbalistele de la Universitatea Cluj au reluat Liga Florilor cu un joc în deplasare la liderul clasamentului, SCM Râmnicu Vâlcea.

Partida dintre cele două echipe a avut loc în această seară, iar Râmnicu Vâlcea s-a impus cu 30-25 (15-11), după un joc controlat, aproape, în totalitate.

Presiunea jocului s-a simţit în ambele tabere, deschiderea scorului având loc în minutul cinci al partidei prin Diana Lazăr. Clujencele au preluat conducerea jocului, dar în minutul 10 au fost egalate, 3-3. SCM Râmnicu Vâlcea a început să se distanţeze, 8-4, iar apoi a făcut unele greşeli în atac şi echipa universitară a restabilit egalitatea, 10-10. În ultimele minute ale primei reprize, Vâlcea a preluat conducerea şi a intrat la vestiare cu patru goluri avans, 15-11.

În repriza secundă, handbalistele de la Râmnicu Vâlcea au fost mereu în avantaj pe tabelă, profitând şi de cele cinci ratări consecutive ale ,,studentelor”. Scorul final al partidei a fost 30-25 pentru Vâlcea, care rămâne liderul Ligii Florilor cu 30 de puncte şi este singura echipă neînvinsă din această ediţie de campionat. În schimb, “U” Cluj rămâne pe locul 11 cu şase puncte.

După această înfrângere, clujencele sunt la şapte puncte diferenţă de locul 10, ocupat de SCM Gloria Buzău, care asigură participarea în sezonul viitor al Ligii Florilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.