JSport.roJSport.ro

Știu cum poți alunga ghinionul la pariuri. De aici te poți informa despre ce e de făcut. O să-ți spun cel mai mare secret, un secret pe care casele de pariuri și-ar fi dorit să nu îl afli niciodată. Ești pregătit să ți se schimbe viața? După ce vei citi acest text, nimic nu va mai fi cum a fost.

În regulă, am glumit destul cu acest limbaj demn emisiunile de teleshopping. „Cel mai mare secret” este știut de toți pariorii, dar ignorat. Așa cum cel mai simplu fotbal este și cel mai eficient, vei avea succes la pariuri dacă te vei complica pe cât mai puțin posibil în încercarea de a construi cote care să te umple de bani.

„Maxim un meci pe bilet”

Ca să câștigi mai mult la pariuri online trebuie să joci numai bilete single. Nu „maxim un meci pe bilet”, așa cum am citit pe un site de specialitate, pentru că asta poate însemna și zero meciuri pe bilet, iar un bilet cu nicio selecție nu îți poate aduce niciun profit. Un bilet de tip „cearșaf” iese câștigător o dată la câțiva ani, poate.

Principalul avantaj al bookmakerilor în fața pariorilor este că aceștia încercă să câștige mulți bani cu mize mici, prin pariuri multiple cu de la zece selecții în sus. Aceste pariuri sunt nerealiste. Ca să analizezi ca la carte un meci, ai nevoie de aproximativ 30 de minute. Așadar, pentru a paria în cunoștință de cauză pe 10 evenimente, ar fi nevoie de cinci ore de studiu. Presupunând prin absurd că cineva acordă acest timp unui bilet, mai rămâne un obstacol important în calea fericirii pariorului. De fapt, zece obstacole: surprizele.

Aceeași destinație, două drumuri

A fi realist atunci când pariezi înseamnă a fi conștient că nu este o activitate din care te vei îmbogăți cum pocnești din deget. Dacă nu ai răbdare, vei fi doar unul dintre cei care rotunjesc profiturile caselor de pariuri. Să spunem că pornești la drum cu o bancă de 100 de lei și ți-ai propus să ai un profit de 400 de lei. Varianta cea mai directă, dar și cea mai contraindicată, este să mizezi toți banii pe un bilet cu cotă finală 4.00. Varianta realistă este să respecți un management al banilor și să pui pariuri single pe cote mici. Chiar dacă unele pariuri vor fi necâștigătoare, dacă respecți planul vei atinge obiectivul fixat.

Studiază meciurile înainte de a paria răsfoind acest site de statistici avansate, ponturi matematice și scoruri live, pe care îl recomandă specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România: http://www.clasament-fotbal.com.

Există o vorbă: „dacă faci mereu același lucru, obții mereu același rezultat”. Dacă vezi că nu îți ies biletele cu multe selecții, fie și din cauza unui singur meci, renunță la ele. Încearcă o altă tactică. Sunt atâtea strategii care funcționează cu pariuri individuale. Chiar și așa, trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu te bazezi exclusiv pe șansă.

Am încercat într-o perioadă să joc doar pe surprize mari. În fiecare etapă am pariat contra echipelor care făceau legea prin tradiție în campionatele lor: Real Madrid, Barcelona, FC Porto, Ajax, Juventus, Bayern Munchen, PSG, Anderlecht etc. Pentru egal sau victoria outsider-ilor, cotele erau în jur de 4.50. Când am tras linie, după o lună, eram pe minus. Nu cu mult, dar era minus, iar obiectivul unui parior este să fie pe plus pe termen lung.

Rămâi cu picioarele pe pământ

În concluzie, „bilete realiste” se referă în primul rând la pariuri puține selecții, de preferat cu o singură selecție. A juca numai pariuri single nu reprezintă, însă, o garanție că vei câștiga.  Nu încerca să dai lovitura mizând pe rezultate care sunt foarte puțin probabile. Pariază numai după ce analizezi meciurile în detaliu și depistezi tipul de pariu care are cele mai mari șanse să îți aducă profit. Este clar că nu vei câștiga toate pariurile, dar, dacă vei procesa așa, vei fi pe plus atunci când vei trage linie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.