JSport.roJSport.ro

Vrei să joci la pariuri online însă nu ai nici un fel de experiență cu platformele caselor de pariuri online? Nici o problemă: îți explicăm în acest articol ce ai de făcut, pas cu pas, pentru a plasa primul tău pariu online în doar câteva minute. Nu este deloc greu să joci la pariuri pe internet, trebuie doar să-ți deschizi un cont la una dintre agențiile de pariuri online licențiate la ONJN, să efectuezi procedura obligatorie de verificare a contului și să te familiarizezi puțin cu platforma de pariuri. Poți paria pe internet la anumite agenții chiar și fără si ai card sau cont bancar, dacă acest lucru reprezintă un impediment pentru tine!

Înregistrează-te la o casă de pariuri pe internet

Plasarea primului pariu online este la numai câteva minute distanță de clipa în care alegi casa de pariuri de pe internet la care vrei să joci. Deși avem 15 agenții de pariuri online licențiate în acest moment, specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România ne recomandă 5 agenții de top:

Betano – Este o agenție care îți oferă posibilitatea să plasezi pariuri cu comandă vocală. Totodată, operatorul introduce în oferta zilnică meciuri din fotbal, baschet, volei și tenis la care își oprește 0% marjă de câștig, ceea ce rezultă în cote foarte mari pentru jucători.

Unibet – Una din primele agenții lansate în mediul online, Unibet, este probabil cea mai premiată casă de pariuri pe internet la nivel european din ultimii 10 ani. Pe site vei găsi o ofertă bogată de pariuri sportive, numeroase jocuri de cazinou populare și câteva exclusive, dar și camere licențiate de poker și bingo.

Netbet – Iese în evidență prin oferta extrem de bogată de pariuri live, însoțită de piețe rapide, transmisiuni live video, dar și de posibilitatea de a face Cash Out parțial, adică de a închide pariurile înainte de termen, fie pe suma întreagă, fie pe partea de miză dorită.

Sportingbet – Agenția îți propune un concurs în genul defunctului Pronosport, la care au acces gratuit toți utilizatorii activi, pentru a avea șansa de a pune mână pe câștiguri săptămânale de până la 65.000 RON! Aici vei găsi o platformă modernă și intuitivă, care te va ajuta să te familiarizezi rapid cu pariurile online.

Betfair – Acest operator dispune de unica platformă de Betting Exchange licențiată în România, însă are și o secțiune Sportsbook, care oferă pariuri în cotă fixă, adică la fel ca toate celelalte agenții. Aici vei găsi un generator de bilete cu ponturi populare din fotbal și multe alte funcții interesante.

Specialiștii le recomandă tuturor jucătorilor să se înregistreze la toate aceste agenții, însă nu înainte de a răsfoi recenziile acestora pe site-ul comunității pariorilor din România. Având conturi deschise la mai mulți operatori, jucătorul poate alege să parieze de fiecare dată pe cele mai mari cote din piață!

Odată ce te-ai decis cu care să începi, va trebui să dai click pe butonul de înregistrare; vei fi redirecționat către un formular, în care va trebui să introduci o serie de date (așa cum apar în buletin), să alegi un nume de utilizator și o parolă și să precizezi o adresă de mail și un număr de telefon valid.

Îți recomandăm să accesezi clasamentul din România de pe acest site, pentru a descoperi statisticile inedite furnizate pentru Liga 1 și multe alte campionate de top din întreaga lume, dar și sugestiile de ponturi generate zilnic de algoritmi bine puși la punct!

Depunerea fondurilor și plasarea primului pariu pe internet

După ce te autentifici în cont vei putea vedea care sunt metodele de plată acceptate de către operatorul ales. Alege-o pe care care-ți convine și depune suma la care te-ai gândit. De regulă, dacă ai un card bancar VISA sau Mastercard, nu ar trebui să ai nici o problemă în a depune fonduri instantaneu.

Urmează efectiv crearea biletului tău: alege sporturi și campionatul vizat, dă click pe numele partidei sau pe semnul + urmat de câteva cifre pentru a vedea toate opțiunile de pariuri ale acelui meci și apoi dă click pe cota aflată în dreptul pronosticului vizat pentru a o adăuga pe bilet. Repetă acest pas cu toate ponturile pe care vrei să le joci, iar la sfârșit introdu miza în caseta corespunzătore tipului de pariu pe care vrei să-l joci: simplu, multiplu sau sistem. Când ești gata, apasă butonul „Plasează pariul” și confirmă plasarea biletului acolo unde ți se solicită acest lucru. Asta a fost tot!

Verificarea contului de pariuri pe internet

Nu uita însă de această procedură obligatorie: trimite-i agenției documentele solicitate cât de repede poți, pentru că dacă nu faci asta în termen de 30 de zile de la deschiderea contului, casa de pariuri de pe internet va fi obligată să-ți blocheze contul și să vireze banii către stat. Nu te îngrijora, procedura este 100% securizată și este impusă de ONJN pentru a preveni jocul în rândul minorilor și spălarea de bani, printre altele.

Îți urăm mult succes!

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.