JSport.roJSport.ro

Au mai rămas două etape din turul Ligii a IV-a Cluj, iar Sticla Arieşul Turda se poate bucura, deja, de titlul neoficial de campioană de toamnă.

Chiar şi în cazul în care actualul lider va pierde ambele meciuri rămase din acest an, Olimpia Gherla sau CS Floreşti au nevoie de victorii la scoruri astronomice pentru a-i “fura” acest titlu echipei din Turda.

Formaţia lui Artur Podar a câştigat 12 meciuri din 13, unul terminându-l la egalitate cu CS Floreşti, ultima victorie, 2-0 cu ocupanta locului secund, Olimpia Gherla, făcându-i pe oaspeţi să recunoască superioritatea adversarului.

“Din punct de vedere al organizării, al antrenamentelor şi al puterii financiare, Sticla Turda este mult peste ce e acum la Liga a IV-a. Victoria lor a fost meritată, chiar dacă noi am ratat şansa de a deschide scorul şi ei au fost mai pragmatici. Îi felicit pe băieţii mei, s-au autodepăşit în acest joc şi au fost mult peste ce credea lumea. Noi am rămas pe locul doi, dar nu ne interesează ce fac alte echipe, doar rezultatele noastre contează”, a declarat preşedintele Olimpiei, Csaba Kilin.

Chiar dacă aproape toate echipele o văd pe Turda favorită la promovare, în trecut chiar şi antrenorul Artur Podar avansând un procent mare în acest sens, tehnicianul liderului îndeamnă la calm chiar după succesul de sâmbătă.

“E adevărat că am fost optimist, dar acum vreau să fiu realist, totuşi, şi important e să câştigăm noi fiecare meci, iar la final vom vedea unde ne vom clasa. Cred că am dominat-o pe Olimpia în meciul de sâmbătă şi am obţinut o victorie meritată, chiar dacă, dintr-o greşeală, era să luăm gol în minutul doi. Scorul cred că este cel corect”, a spus şi antrenorul Sticlei Turda, echipa sa mai având o deplasare la Arieşul Mihai Viteazu şi un meci acasă cu Unirea Iclod în acest an.

CS Floreşti va mai juca la Universitatea Cluj 2 şi pe teren propriu cu Sporting Apahida, în timp ce Olimpia Gherla are cel mai uşor program, meci cu CSM Câmpia Turzii şi la Someşul Gilău. Mai jos puteţi vedea cum arată clasamentul după 13 etape.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.