JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a jucat astăzi un nou meci de pregătire contra echipei Cetate Deva. Partida s-a desfăşurat în Parcul Sportiv ,,Iuliu Haţieganu” de la ora 11:00 şi s-a terminat cu victoria ,,alb-negrilor”, 2-0. Abrudan (26) şi Ursu (73) au fost marcatorii Universităţii.

Prima repriză a început echilibrat de ambele părţi, fiecare echipă încercând să ajungă în careul advers. Greu a încercat în minutul 11 să marcheze, dar mingea s-a dus peste transversală. După o centrare din corner a lui Takacs şi o greşeală a portarului advers, Abrudan (26) a deschis scorul cu o lovitură de cap, 1-0. Takacs (30) şi Greu (45) au intrat în careul advers, dar ocaziile lor de a marca s-au risipit, mingea trecând milimetric pe lângă poartă.

În a doua repriză ocaziile spre poartă au fost mai rare, căldura fiind cea care le-a pus probleme jucătorilor. Ursu (75) a înscris pentru 2-0, după ce a scăpat singur cu portarul formaţiei de Liga a III-a, Cetate Deva. Două minute mai târziu oaspeţii au beneficiat de o lovitură liberă, dar pericolul a fost îndepărtat de jucătorii Universităţii. Minutele rămase s-au scurs fără vreo altă ocazie care să schimbe tabela. Astfel, ,,U” a obţinut a treia victorie din cele patru amicale susţinute până în prezent.

Următorul amical pentru Universitatea Cluj va avea loc miercuri, 16 august, contra echipei de Liga a III-a, Performanţa Ighiu. Partida se va desfăşura în Parcul Sportiv ,,Iuliu Haţieganu” de la ora 18:00.

,,U” Cluj

1
Albuţ
6
Irimie
25
Onicaş
4
Abrudan
8
Takacs
31
Micaş
29
Giurgiu
23
Greu
18
Goga
77
Hordouan
11
Lemnaru

Cetate Deva

22
Apostol
4
Doboş
5
Mintaş
21
Şoit
6
Ionică
7
Firan
29
Robert
14
Boldea
13
Bărculeţ
17
David
10
Tecsi

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.