Universitatea Cluj, handbal feminin, a jucat azi în deplasare cu CSU Danubius Galaţi şi a pierdut partida cu 19-28 (13-15).

Începutul partidei din Sala Sporturilor ,,Dunărea” a fost echilibrat, dar “U” a profitat de ratările adversarelor şi s-a distanţat, 2-4. Formaţia gazdă a egalat, 8-8, iar apoi echipele au mers cap la cap până în ultimul minut când gălăţencele au înscris două goluri şi au intrat la vestiare în avantaj, 15-13.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În primele 10 minute după pauză Universitatea nu a reuşit să înscrie, iar gazdele s-au distanţat la şapte goluri, 20-13. Galaţi a rămas la conducerea partidei, iar clujencele nu au reuşit să se apropie la mai mult de şase goluri, 24-18 (min 52). Danubius Galaţi a câştigat partida cu 28-19, iar “U” rămâne pe loc de baraj, 12, în timp ce Slatina a obţinut o victorie cu Slobozia şi este la trei puncte peste echipa din Cluj-Napoca.

Următorul meci pentru ,,studente” este în compania formaţiei AHCM Slobozia pe 12 mai, iar o victorie le poate scăpa pe clujence de baraj, asta în cazul în care Slatina pierde cu CSM Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.