JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi Măgura Cisnădie au deschis ultima etapă a turului Ligii Florilor, meciul având loc în această seară la Cisnădie.

“U” a pierdut şi jocul de la Cisnădie, 32-24, şi rămâne pe locul 12, care duce la baraj.

La începutul partidei, echipele au mers cap la cap, iar apoi Cisnădie a început să se distanţeze treptat, profitând şi de dubla eliminare de două minute din tabăra clujencelor, 7-4.

În a doua parte a primei reprize, “U” a reuşit să reducă diferenţa la un gol, 11-10, dar apoi ,,studentele” au început să rateze şi Stoklosa a fost eliminată două minute. Gazdele au dus scorul la 17-10, iar Senocico a reuşit să înscrie în ultimul minut al reprizei, 17-11, după o secetă de şapte minute în atac.

După revenirea de la vestiare, Cisnădie a continuat să se menţină la conducerea partidei, 23-17. Universitatea a avut din nou o serie de ratări la poarta gazdelor, 28-21, reuşind să marcheze în ultimele zece minute doar trei goluri. Astfel, clujencele au pierdut cu 32-24 şi le aşteaptă o nouă deplasare, de această dată la Corona Braşov.

Golghetera partidei a fost Oana Ţiplea cu 12 goluri înscrise, iar cea mai bună marcatoare a Universităţii a fost Mihaela Ani-Senocico cu 8 goluri.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.