JSport.roJSport.ro

Derby-ul regional dintre Universitatea Cluj și CSM Bistrița se va disputa în etapa 18, intermediară, din Liga Florilor.

Sala Sporturilor „Horia Demian” va găzdui acest meci pe 28 februarie, miercuri, de la ora 18:00, „studentele” având mare nevoie de o victorie pentru a se putea distanța de principalele urmăritoare la locul 10.

„Este un meci foarte important pentru noi și încercăm să îl abordăm cu maximă seriozitate și să scoatem cât mai mult din ce putem scoate, adică ne gândim foarte tare să abordăm meciul la victorie. Există o stare de ușoară oboseală în lot, dar nu mai contează nimic. La ora jocului nu trebuie să conteze absolut nimic și nu trebuie să avem niciun fel de scuze. Pur și simplu, trebuie ca fiecare dintre noi să conștientizeze ce avem de făcut”, a declarat antrenorul clujencelor, Alin Bondar, pentru u-cluj.ro.

În prezent, Universitatea se află pe locul 10 cu 14 puncte, iar diferența dintre ea și CSM Slatina (locul 14 – 11 puncte) este de doar 3 puncte. Celelalte aspirante la locul 10, loc care asigură prezența și în sezonul viitor, sunt AHCM Slobozia (locul 11 – 13 puncte), CSU Danubius Galați (locul 12 – 12 puncte) și CS Rapid Usl Metrou București (locul 13 – 12 puncte).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.