JSport.roJSport.ro

Echipa de volei feminin, U NTT Data Cluj, a jucat în această seară ultimul meci de pe teren propriu, din acest an, şi a obţinut o nouă victorie, 3-0.

Nou-promovata în Divizia A1, CSU Belor Galaţi a fost adversara clujencelor din a opta etapă, echipă care nu a obţinut nici o victorie.

Începutul primului set a fost echilibrat, iar apoi ,,studentele” au început să se distanţeze treptat, câştigând setul cu 25-19. Chiar dacă primele puncte au fost înscrise de echipa oaspete, 1-3, “U” şi-a revenit rapid pe tabelă şi a obţinut şi setul doi, 25-13.

Belor Galaţi nu a mai avut aceeaşi putere de joc ca în primele două seturi, Universitatea conducând pe tot parcursul setului trei, pe care l-a câştigat la 15 puncte diferenţă, 25-10, implicit şi meciul, scor 3-0. Este a treia victorie pe teren propriu din patru meciuri disputate pentru voleibalistele clujence, dar şi din campionat.

,,Îi mulţumesc Moşului Nicolae că mi-a adus aceste trei puncte pe care eu mi le-am dorit din suflet. A fost dificil să le motivez pe fete pentru acest meci, dar m-am aşteptat la acest lucru deoarece atunci când ai un adversar mai slab nu intri motivat în joc, cum ar trebui. E important că rezultatul final e de partea noastră şi sunt foarte bucuroasă că am încheiat jocurile de acasă cu o victorie. Le mulţumesc spectatorilor că au venit să ne susţină şi că au adus jucării de pluş pe care le vom dona Casei de Copii”, a declarat la finalul jocului Luminiţa Trombiţaş, antrenorul echipei clujene.

Voleibalistele universitare ocupă, pentru moment, locul cinci cu nouă puncte, iar Belor Galaţi rămâne pe ultimul loc, nouă, cu zero puncte. Pentru “U” NTT Data Cluj urmează deplasarea la Ştiinţa Bacău pe 13 decembrie, acesta fiind ultimul meci al turului. După încheierea turului, Divizia A1 intră în pauză competiţională până pe 19 ianuarie 2019.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.