JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a jucat ultimul meci din campionatul Ligii a IV-a în deplasare la Mintiu Gherlii, contra echipei comunale. Cele cinci goluri ale echipei au fost marcate de Hordouan (4), Salcău (46), Fodor (56), Lemac (74) şi Budin (80).

Scorul a fost deschis de ,,U” Cluj prin Hordouan, în minutul patru al partidei. ,,Studenții” au mai avut ocazii mari prin Lemac (11), Rogozan (12, 27, 44), Hîmpea (37) şi Ionescu (40), dar mingea nu a dorit să intre în poartă. O fază importantă a avut loc în minutul 42, atunci când Lemac a trimis in brațele portarului Lenghel, dar acesta a respins în fața porții de unde Hîmpea a şutat, iar fundaşul Marinescu a respins de pe linia porții.

Gazdele au încercat să se apropie de poarta Universității, dar apărarea “alb-neagră” nu a putut fi depăşită. Astfel s-a intrat la vestiare cu 1-0 pentru “şepcile roşii”.

Repriza a doua a început cu un gol marcat de Salcău, iar Fodor (56) s-a trecut şi el pe lista marcatorilor. Telcean (70) a ratat şi el o ocazie importantă, iar Lemac (74) şi-a dus echipa în avantaj marcând al patrulea gol. Scorul a fost închis de Budin (80) cu un şut de la distanță. Vulturu Mintiu Gherlii a trimis promițător din corner (82), dar apărarea lui Marius Popescu a fost la post.

Universitatea Cluj a terminat sezonul pe primul loc cu 82 de puncte şi aşteaptă să afle adversara din județul Maramureş (Avântul Bârsana sau Lăpuş Târgu Lăpuş) în meciul de baraj, iar Vulturu Mintiu Gherlii s-a clasat pe locul 12, cu 28 de puncte.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Lenghel
Teglaş
Brehar M.
Marinescu
Dunca
Hodiş
Neamţ
Mureşan I.
Farcaş C.
Farcaş Ov.
Rus S.

Au mai intrat: Bouros, Almăşan, Butuza, Oros. Antrenor: Lucian Roman

“U” Cluj

Man
Manu
Irimie
Ionescu
Potcoavă
Fodor
Fizeşan
Hîmpea
Rogozan
Hordouan
Lemac

Au mai intrat: Salcău, Telcean, Budin, Chiorean. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.