JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Silviu Cristea

În a doua etapă a Ligii a III-a FC Universitatea Cluj a avut meci în deplasare cu FC Unirea Dej. Meciul jucat azi, 2 septembrie, s-a terminat cu victoria ,,alb-negrilor”, după ce Goga (14, 48, 72) şi Haţiegan (53) au reuşit să îl învingă pe Szekely, 4-0.

Jucătorii pregătiţi de Alpar Meszaros nu au rezistat prea mult în faţa ,,şepcilor roşii”, iar Goga a deschis scorul în minutul 14, 0-1. Universitatea Cluj s-a întors mai motivată de la vestiare, iar minutul 48 i-a aparţinut aceluiaşi Goga, care a reuşit să aducă un avantaj echipei sale, 0-2.

Diferenţa de valoare şi de pregătire fizică dintre cele două echipe s-a văzut mai ales în repriza secundă, Haţiegan (53) marcând al treilea gol al “studenţilor”. Goga (72) s-a aflat într-o formă bună şi a reuşit hat-trick-ul, iar gazdele au rămas fără răspuns, 0-4. Astfel, Giurgiu şi colegii săi au plecat de la Dej cu toate cele trei puncte, Unirea bifând a doua înfrângere consecutivă.

În acest început de campionat ,,U” Cluj a adunat patru puncte, iar etapa viitoare va sta. În schimb, Unirea Dej nu a reuşit să acumuleze puncte şi în etapa a treia va juca pe terenul celor de la Viitorul Ghimbav.

Unirea Dej

27
Szekely
3
Plăian
6
Kovacs
15
Udi
26
Alexandru Fl.
5
Blaj Al.
21
Nalaţi
8
Itu
19
Graur
10
Ferhaoui
7
Bogdan P.

Rezerve: Sabo G.-Sabo V., Kis, Sătmar, Kocsis, Chiorean, Boje. Antrenor: Alpar Meszaros

“U” Cluj

33
Dinu
13
Manu
17
Cordoş
4
Abrudan
8
Takacs
14
Micaş
29
Giurgiu
7
Lemac
18
Goga
23
Greu
9
Haţiegan

Rezerve: Albuţ-Onicaş, Hîmpea, Moldoveanu, Ursu, Telcean, Lemnaru. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. În prima repriză, gazdele au trimis mingea în bară dintr-o lovitură liberă, în rest, apărarea “studenţilor” nu a avut probleme, cu Abrudan sigur şi cu un Cordoş care a revenit la echipă cu poftă de joc. Ca de obicei, Giurgiu şi Goga au dat tonul jocului, fundaşii Takacs şi Manu au participat frecvent la fazele de atac dinamizate de travaliul lui Haţieganu şi de inspiraţia lui Greu. Pentru doamna jurnalistă, o informez că pe banca de rezerve a Şepcilor roşii a fost şi Lemnaru, cel care a şi intrat la joc în ultima parte a partidei. Lucrurile încep să se aşeze la “U”, juniorii Micaş şi Dinu se încadrează în nucleul echipei. Care este situaţia lui Hordouan ? Succes la Tăşnad, acolo unde va fi prezentă, ca şi la Dej, această galerie neobosită a echipei.

  2. Bravo voua, in sfarsit aveti o deplasare de peste 100 de km; 144 de km mai exact, cu RATA, pana la Tasnad. Din pacate, daca alegeti sa mergeti cu CFR-ul, condusi de Locomotiva Visinie, veti avea de parcurs 277 de km, iar biletul dus-intors va costa 115,10 de persoana. La asta se adauga costul biletului de intrare. Aveti grija sa nu saraciti. In Divizia C sunt preturi mult mai mari decat prin Judeteana.

    • Vezi-ti tu de echipa ta! Nu-ti face tu griji pentru banii nostri.Macar noi ne platim singuri transportul, mancarea si biletele la meci, nu primim gratuitati ca voi.Apropo, cati ati fost la Timisoara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.