JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a pierdut, 0-1, meciul cu FC Viitorul, din ultima etapă a play-off-ului, însă după un meci în care a irosit câteva şanse uriaşe, Omrani ratând de două ori singur cu portarul. Formaţia lui Gheorghe Hagi a devenit, astfel, campioana României, iar feroviarii au încheiat sezonul pe locul patru.

Fără presiune în privinţa clasamentului, dar urmăriţi încă de acuzele patronului FCSB, Gigi Becali, clujenii au jucat dezinvolţi în prima repriză de la Ovidiu, producând mai mult pericol la poarta gazdelor decât a făcut-o Viitorul în cealaltă jumătate.

Omrani, Deac şi mai ales Păun, care a dat pe lângă minge de la trei metri de poartă, au irosit cele mai mari ocazii ale CFR-ului, iar la pauză FCSB era campioană, bucureştenii conducând cu 3-0 în meciul cu CSU Craiova.

A doua repriză a început cu trei ocazii uriaşe ale jucătorilor lui Gheorghe Hagi, însă Boli de două ori şi Ţucudean au ratat deschiderea scorului. Între aceste şanse, Omrani şi-a mai trecut în cont o ocazie singur cu Râmniceanu, iar dominarea Viitorului a produs o lovitură de la 11 metri după un fault al lui Larie, în minutul 65, fundaşul semând chiar vineri cu FCSB. Gabi Iancu a tras tare, pentru 1-0, gol care avea să fie suficient pentru primul titlu din istoria echipei din Ovidiu.

CFR Cluj, în schimb, a încheiat pe locul patru acest campionat, pe care l-a început cu şase puncte de penalizare, elevii lui Vasile Miriuţă îndeplinându-şi obiectivul doar prin calificarea între primele şase echipe.

https://www.youtube.com/watch?v=UBXthUqyb5Y

FC Viitorul

12
Râmniceanu
22
Ganea
21
Boli
15
Ţîru
6
Benzar
8
Casap
19
Mladen
93
Roşu
11
Morar
20
Ţucudean
25
Chiţu

Au mai intrat: Coman, Iancu, Rădoi. Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj

12
Vâtcă
77
Peteleu
4
Horj
6
Larie
31
Rus L.
99
Deac
30
Mureşan
19
Nouvier
7
Păun
29
Sîrbu
9
Omrani

Au mai intrat: Antal, Dan Roman, Sorsa. Antrenor: Vasile Miriuţă

sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.