JSport.roJSport.ro

Îți place adrenalina? Te-ai hotărât să pariezi online? Vrem să te ajutăm să începi drumul spre succes cu dreptul! Acestea sunt cele 7 sfaturi primite de la specialiștii din cadrul celei mai mari comunități de pariori de la noi din țară:

Evită să joci la pariuri live dacă nu poți urmări partida în direct, mai ales dacă nu cunoști bine echipele sau sportivii implicați. Pariurile live reprezintă o armă cu două tăișuri: poți câștiga bani foarte repede, la fel de repede cum poți să și falimentezi banca. Dacă pariezi live fără să urmărești partida, fie la tv, fie pe internet, este ca și cum ai încerca să conduci o mașină cu ochii închiși, luându-te după indicațiile unui pasager. Statisticile de foarte multe ori pot fi înșelătoare și urmărirea lor nu este suficientă pentru a te ajuta să iei cele mai inspirate decizii.

Ferește-te de strategiile progresive. Dacă ai căutat strategii de pariuri online, cu siguranță ai dat peste deja celebrele Martingale, Fibonacci, Labouchere sau D’Alambert. Problema este că toate aceste metode te vor conduce către faliment mai devreme sau mai târziu. Cel mai indicat mod de a-ți gestiona mizele este să pariezi de fiecare dată aceeași sumă de bani. Astfel, rezultatele tale nu vor depinde în totalitate de noroc.

Nu pariază pe bază de sentimente, vise sau premoniții. Niciodată nu am auzit un parior care să-mi spună că a visat ceva, a pariat acel lucru și apoi a câștigat. Lasă deoparte visele și premonițiile; bazează-te analiză statistică, urmărește știrile și răsfoiește analizele altor pariori pentru a-ți culege informații care poate ți-au scăpat. Nici sentimentele nu-și au locul în acest fenomen: nu paria niciodată pe echipa favorită, dar nici contra ei, ci pur și simplu evită respectivele partide.

Nu juca niciodată la pariuri când ești plictisit, supărat sau nervos. Pariurile sportive trebuie să reprezinte o activitate de divertisment și nu un refugiu pentru probleme cu care te confrunți în viața reală. Atunci când nu găsești nimic bun de pariat, pur și simplu fă altceva sau analizează meciurile din zilele următoare. Dacă transformi pariurile într-un viciu, riști să devi dependent și să intri în alte probleme. Dacă nu faci asta de plăcere, mai bine nu o face. Stai departe de pariuri atunci când nu ești calm și complet lucid!

Nu abuza de funcția Cash Out. Atunci când închizi pariurile înainte de termen, fie pentru a-ți reduce pierderile sau pentru a-ți asigura un câștig, trebuie să ai o strategie clară pentru că altfel riști să te sabotezi. Mulți pariori folosesc prea des această funcție și nu se mai bucură niciodată de câștigurile maxime, lucru care îi dezavantajează pe termen lung. Cea mai bună metodă de a folosi această funcție este să ai o strategie clară în acest sens, pe care să o aplici în același fel la fiecare partidă. Cu alte cuvinte, să-ți faci un fel de șablon pe care să-l urmezi și să nu faci Cash Out în mod haotic.

Nu paria bani destinați altor cheltuieli. Stabilește-ți un buget pentru pariuri și nu intra în alți bani pentru a juca. Împarte-ți banca la 30 și pariază câte o unitate pe fiecare bilet, astfel încât să-ți ajungă banii toată luna. Cei de la PariuriX.com le recomandă tuturor jucătorilor să nu investească mai mult de 10% din veniturile lor lunare în pariuri, tocmai pentru a putea paria fără stres și pentru a nu fi afectați după o serie de rezultate mai proaste – care sunt inevitabile pentru orice parior.

Joacă la mai multe case de pariuri online. Chiar dacă ești obișnuit să pariezi la o singură agenție, ieși din starea de confort și deschide-ți conturile și la casele de pariuri online recomandate de specialiști, pentru că astfel îți vei putea mări șansele de câștig. Tot ce trebuie să faci este să răsfoiești recenziile avizate despre operatorii de top și să înveți care sunt punctele forte ale fiecăruia. După ce stăpânești ofertele semi-permanente și facilitățile aferente celor mai bune agenții, nu-ți rămâne decât să analizezi și cotele oferite de fiecare dintre acestea înainte de a paria. Dacă vei aduna profitul suplimentar de 2-3% pe care îl poți obține la fiecare pariu dacă procedezi în acest fel, vei vedea că la sfârșit de lună poți să ajungi la profituri duble sau chiar triple!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.