JSport.roJSport.ro

IMG_1388_1200x800Absenţa lui Rafael Nadal de la Cluj i-a dezamăgit pe fanii tenisului din România, dar şi pe căpitanul nejucător al “tricolorilor”, Andrei Pavel.

Deşi, teoretic, lipsa fostului număr unu mondial ar putea fi un avantaj pentru Copil şi colegii săi, Pavel l-ar fi dorit pe Nadal la Cluj în primul rând datorită imaginii pe care acesta o are în sportul mondial.

„Eu m-aş fi bucurat dacă ar fi venit Nadal. Pentru sportul românesc, pentru tenisul românesc ar fi fost o chestie extraordinară ca Nadal să vină prima oară în România, e un băiat extraordinar, mi-aş fi dorit să vină, însă e accidentat. Ferrer am înţeles că a preferat să joace în Suedia, dar echipa lor e mare şi au de unde să aleagă. Au venit cu o echipă puternică, ei sunt favoriţi, dar noi jucăm acasă, Cupa Davis e Cupa Davis şi avem şansele noastre. Vor fi partide spectaculoase, dar pentru mine cel mai important este obţinerea celor trei puncte”, a spus Pavel, înainte cu patru zile de primul meci al confruntării dintre România şi Spania, câştigătoarea urmând să ajungă la barajul pentru accederea în Grupa Mondială.

Chiar dacă a fost puţin deranjat de problemele cu instalaţia de iluminat a sălii clujene pe timpul antrenamentului de luni dimineaţa, căpitanul nejucător al României a lăudat condiţiile întâlnite în capitala Transilvaniei şi a făcut un apel la publicul clujean.

„Sala e superbă, terenul foarte bun, ne plac condiţiile de aici şi ne simţim cu toţii foarte bine. O victorie cu Spania ar fi un lucru foarte tare, iar dacă ar veni aici, într-o sală plină de spectatori, ar fi extraordinar”, a mai spus cel care, pe vremea când era jucător activ, a ajuns până pe locul 13 în clasamentul ATP.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.