JSport.roJSport.ro

IMG_8284Cei peste 7.000 de oameni din Sala Polivalentă clujeană au împins-o de la spate mai ales pe Simona Halep în confruntarea de sâmbătă cu Andrea Petkovic, românca fiind susţinută frenetic din tribune.

La finalul meciului, adversara Simonei s-a simţit învinsă inclusiv de către public, aceasta spunând că o parte importantă a succesului lui Halep a aparţinut spectatorilor. Petkovic a apreciat cel mai mult, însă, fair-play-ul de care au dat dovadă oamenii din tribune, jucătoarea din Germania fiind impresionată pe parcursul întregului meci.

„Câteva procente din această victorie a Simonei se datorează şi publicului, care a fost incredibil astăzi. E frumos să vezi atâţia oameni care ştiu tenis, care au fost şi fair-play pe deasupra, pentru că e greu, mai ales în Fed Cup, să ai un aşa public la meciuri. Aş fi vrut ca toţi aceşti oameni să fie de partea mea astăzi, dar oricum a fost o onoare pentru mine să joc într-o asemenea sală”, a declarat Andrea Petkovic, la câteva minute după ce a fost învinsă de către Halep.

Chiar dacă fanii au ajutat-o în dese rânduri pe Simona, aceasta avea să recunoască după partidă că, în anumite momente, gălăgia prea mare venită din tribune a pus-o sub o presiune suplimentară.

„Publicul m-a împins foarte mult de la spate şi vreau să le mulţumesc. Totuşi, când eram aproape să termin meciul şi auzeam numele meu a fost un pic de presiune pe mine. Atunci băteam mingea la serviciu mai mult, nu neapărat pentru a le spune să tacă, ci pentru a le transmite că am nevoie de linişte, pentru că eram foarte tensionată. Oricum, le mulţumesc mult pentru atmosfera creată”, a spus Halep după victoria prin care a egalat scorul confruntării dintre România şi Germania.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Multumim Simona ! Inca o victorie!Noi,clujenii,te vom sustine in continuare!Cu cat vei veni mai des pe la noi, cu atat te vom cunoaste mai bine si ne vom corecta stangaciile! Tte iubim si iti dorim cat mai multe meciuri castigate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.