JSport.roJSport.ro

tenisPersoanele care întârzie la meciurile de tenis din cadrul înfruntării România – Cehia din Fed Cup, programate sâmbătă și duminică la Sala Polivalentă din Cluj, vor trebuie să aștepte, de la unu la trei ghemuri, până să se deplaseze la locurile lor. Este una din regulile anunțate de Federația Română de Tenis
(FRT) pentru meciurile de tenis care se vor disputa în acest weekend la Cluj.

Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 13, va avea loc primul meci al confruntării, între Simona Halep și Karolina Pliskova. După aceea vor evolua Monica Niculescu împotriva Petrei Kvitova.

Duminică, 7 februarie, de la ora 13, va avea loc meciul vedetă, între Simona Halep, numărul 3 mondial în clasamentul WTA și Petra Kvitova, numărul 9 în circuitul feminin. Apoi Monica Niculescu ar urma să o întâlnească pe Karolina Pliskova. Eventualul meci de dublu, dacă va fi necesară departajare, va avea loc între Andreea Mitu și Raluca Olaru contra Denisa Allertova/Barbora Strycova.

Iată mai jos câteva din regulile anunţate de FRT pe site-ul oficial.

“Intrarea în sală”

Accesul în sală se face începând cu ora 10.00, în zilele de sâmbătă, 6 februarie și duminică, 7 februarie.

Accesul copiilor preșcolari

Accesul publicului în sală se face numai pe bază de bilete (întregi sau reduse). Accesul copiilor preșcolari este permis cu condiția să fie însoțiți de posesorii de bilete și să fie ținuți în brațe.

Parcare

Spectatorii care vor veni la Sala Polivalentă cu mașinile le vor putea lăsa în parcarea subterană, dacă au tichet de parcare sau invitație VIP. De asemenea se mai poate parca pe platoul dintre Sala Polivalentă și stadion, în limita locurilor disponibile.

Foto și Video

Accesul în sală cu camere video-TV profesionale și cu aparate foto și obiective profesionale (cu excepția fotografilor acreditați) este INTERZIS

Reguli de comportament în timpul meciurilor:

– accesul în arenă după începerea meciului este permis după primele 3 game-uri, apoi din 2 în 2 game-uri și la sfârșitul setului;
– în arena este obligatoriu ca telefoanele mobile să fie pe silent;
– în arenă se păstrează liniștea în timpul desfășurării punctului;
– nu se încurajează echipa sau se aplaudă între primul și al doilea serviciu”.

Responsabilii FRT atrag atenţia şi cu privire la obligativitatea respectării prevederilor Legii 4/2008 completată de Legea 10/2012. Dispoziţiile pot fi citite pe site-ul oficial al Federaţiei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.