JSport.roJSport.ro

IMG_9040_1200x800Monica Niculescu nu a reuşit să aducă punctul decisiv României în confruntarea cu Cehia, eroina “tricolorelor” de ieri fiind învinsă de Karolina Pliskova, scor 4-6, 6-4, 3-6.

Învingătoarea Simonei Halep de ieri a jucat cu o presiune mare asupra capului, cehoaica fiind obligată să câştige pentru a-şi menţine ţara în joc. Primele două seturi s-au decis pe final, dacă în primul Pliskova reuşind să rupă scorul la 4-4, Niculescu, împinsă de 7.000 de oameni de la spate, a reuşit o revenire senzaţională în setul secund şi, de la 2-4, a reuşit să câştige patru game-uri la rând şi să-şi adjudece a doua manşă.

Pliskova a dat totul, însă, în setul al treilea şi s-a distanţat repede la 4-1. Niculescu nu a mai avut forţa necesară să repete figura din manşa precedentă şi a pierdut, 3-6, setul decisiv, Cehia egalând scorul la general, 2-2.

Totul se va decide în această seară, atunci când va avea loc meciul de dublu. Andreea Mitu şi Raluca Olaru vor întâlni cuplul Karolina Pliskova-Barbora Strycova, învingătoarea Monicăi fiind anunţată încă de la prânz de căpitanul nejucător al Cehiei în formula de dublu, Alina Tecşor nefăcând nicio schimbare în echipă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.