JSport.roJSport.ro

IMG_4948_1200x800Echipa naţională de Fed Cup a României a aterizat la Cluj, duminică după-amiaza, însă fără Simona Halep.

Fostul număr doi mondial a ajuns mai repede în capitala Transilvaniei, cu maşina, şi a avut timp chiar să le trimită poze cu Sala Polivalentă colegelor sale, care sunt nerăbdătoare să joace în faţa a peste 7.000 de spectatori.

“E un avantaj că jucăm acasă. Nu am picat foarte bine, pentru că vom întâlni Cehia, dar mă bucur că s-au vândut toate biletele şi vom avea un public numeros. Noi ce putem promite e că vom lupta până la ultimul punct, ne dorim foarte mult să câştigăm şi ne bucurăm că suntem la Cluj. Am văzut sala doar în poze până acum, ne-a trimis Simona, care e deja la hotel, arată foarte frumos şi aşteptăm să vedem cum ne vom simţi în ea”, a declarat Monica Niculescu, jucătoarea de care românii îşi leagă cele mai mari speranţe, după Simona Halep, că ar putea câştiga cel puţin un meci la simplu.

Alături de Niculescu, la Cluj au mai venit Andreea Mitu şi Raluca Olaru, ultima fiind chemată după ce Irina Begu s-a accidentat.

“Suntem pregătite să arătăm un tenis de calitate şi să aducem o bucurie în suflet românilor. E un mare avantaj că o avem pe Simona în echipa noastră, dar să nu uităm că Cehia are o echipă puternică, iar şansele sunt cumva egale. Noi suntem mândri că suntem români, asta în primul rând, şi este un atu pentru noi că vom juca acasă, mai ales aici la Cluj, în faţa unui public numeros”, a spus şi căpitanul nejucător al României, Alina Tecşor.

Primul antrenament pentru fete în Sala Polivalentă va avea loc luni dimineaţă, la ora 10:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.