JSport.roJSport.ro

IMG_5827_1200x800Simona Halep s-a pregătit în faţa a aproximativ 1.000 de fani joi dimineaţa, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, numărul trei mondial participând la o adevărată sesiune de poze şi autografe la finalul antrenamentului.

Halep a venit la marginea tribunei I, acolo unde s-a “plimbat” mai bine de 30 de minute, românca dând sute de autografe, inclusiv pe mingi de tenis, rachete, steaguri ale României sau chiar haine. De asemenea, fosta finalistă de la Roland Garros a stat la poze cu fiecare suporter care a vrut să aibă o amintire pe viaţă de la Cluj, ba mai mult jucătoarea fiind cea care, de multe ori, a şi apăsat “butonul” la selfie-urile cerute de fani.

La final, suporterii Universităţii Cluj au adus un steag special în culorile României, Simona acceptând să se fotografieze sub “tricolor”, iar un alt suporter, mai în vârstă, i-a dăruit acesteia un cadou inedit. Bărbatul a strâns, de-a lungul anilor, toate articolele din presa internă şi internaţională dedicate Simonei, pe care le-a lipit în mai multe albume personalizate şi i le-a înmânat jucătoarei.

Foarte probabil, şedinţa de pregătire de joi dimineaţa a fost ultima pentru Simona Halep înaintea meciului de sâmbătă, programul de mâine incluzând doar tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii partidelor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.