JSport.roJSport.ro

IMG_6356_1200x800Jucătoarea de tenis numărul unu a României, Simona Halep, a efectuat, luni dimineaţa, primul antrenament în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acolo unde echipa naţională de Fed Cup va întâlni Germania, în barajul de menţinere în Grupa Mondială.

Ajunsă în jurul orei 10:00 la sala clujeană, Simona a început antrenamentul cu o şedinţă de încălzire, după care a trecut la tenis şi şi-a exersat loviturile alături de un sparring-partner. Şedinţa de pregătire a durat aproximativ două ore, perioadă în care Halep a schimbat în dese rânduri jumătatea de teren şi l-a pus la grea încercare pe „adversarul” ei de dincolo de fileu.

Ca şi înaintea partidei cu Cehia, intrarea spectatorilor este liberă la antrenamentele României, doar câţiva dintre ei, însă, ţinând s-o vadă pe viu pe Halep la şedinţa de luni. Meciul cu Germania va avea loc în weekend, nemţoaicele urmând să sosească în această după-amiază la Cluj-Napoca.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Doar Halep s-a antrenat în sala Polivalentă ?! Celelalte fete nu merită nici măcar amintite ?! Este vorba despre echipa României, nu despre un joc oarecare al ocupantei locului al șaselea WTA. Credeți că le-ați făcut un serviciu componentelor lotului prin acest articol trunchiat ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.