JSport.roJSport.ro

Echipa de Fed Cup a României a aterizat marţi după-amiaza la Cluj, cu o întârziere de aproape o oră din cauza ceţii de la Bucureşti.

Fără Simona Halep, dar cu Sorana Cîrstea, Irina Begu, Raluca Olaru şi Ana Bogdan în echipă, „tricolorele” sunt mari favorite în meciul contra Canadei, din weekend.

Lipsa lui Halep nu i-a încântat deloc pe suporterii români, mulţi dintre ei începând să-şi vândă biletele pe internet. Convocată special pentru a o înlocui pe jucătoarea numărul unu a României, Ana Bogdan le-a transmis fanilor să vină, totuşi, la sală şi a spus că aşteaptă să joace într-o atmosferă specială.

„Îmi pare rău că nu va juca şi Simona, dar îi doresc însănătoşire grabnică şi să fie cât mai repede alături de noi. Îmi imaginez că oamenii sunt nemulţumiţi, dar cred că sănătatea e pe primul loc şi oricare dintre noi dacă aveam problemele pe care le are Simona nu cred că ar fi putut să rişte. Oamenii ar trebui, totuşi, să vină pentru că indiferent că joacă Simona sau celelalte fete din echipă e frumos să ne susţină în continuare, pentru că este echipa României. Şi noi suntem acolo ca să luptăm pentru ţară”, a spus Ana Bogdan, care e convinsă că România va trece de Canada.

Meciul din weekend contează pentru turul I al Grupei Mondiale II şi se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj.

UPDATE

Simona Halep a venit la Cluj. Deşi era aşteptată abia vineri, finalista de la Australian Open a aterizat în această seară la Cluj, în jurul orei 19:00. Aceasta a anunţat că nu va juca şi că a venit doar să le facă galerie fetelor.

Suntem favorite clar, însă trebuie să ne facem treaba pe teren şi să câştigăm meciul. În Fed Cup valorile se egalizează puţin mai mult, dar ar trebui să câştigăm”, Sorana Cîrstea, România

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.