JSport.roJSport.ro

Irina Begu a adus azi, 11 februarie, victoria României în faţa Canadei, după ce a învins-o pe Katherine Sebov (319 WTA), 6-2, 6-4 într-o oră şi 24 de minute.

După victoria României, Irina Begu (37 WTA) a spus la conferinţa de presă că este important ca România să câştige şi ar fi de acord dacă s-ar putea juca doar la Cluj Fed Cup, aşa cum au cerut fanii prezenţi în Sala Polivalentă.

,,Mă simt foarte bine. Au fost două meciuri importante şi grele în acelaşi timp, însă sunt obişnuită la turneele WTA să joc simplu şi dublu, aşa că nu a fost nicio problemă. Pentru mine este importantă victoria, este important ca echipa României să câştige şi să ori de câte ori am ocazia încerc să îmi câştig meciurile indiferent de simplu, dublu şi să ajut echipa. Ieri a fost cea mai emoţionantă şi stresantă zi pentru că noi mereu începem cu imnul, cu deschiderea şi ,ulterior, este meciul. Momentul acela e unic şi emoţiile sunt foarte mari. Azi m-am simţit mult mai bine, nu am avut presiune şi am simţit că este un meci absolut normal. Dacă se poate juca doar aici, la Cluj, Fed Cup eu sunt de acord, sunt pentru”, a conchis Begu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.