JSport.roJSport.ro

IMG_8915Meciul din barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială la Fed Cup, dintre România şi Germania, se va juca tot în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de către reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis, care au recunoscut, astfel, buna organizare a partidei cu Cehia care a avut loc la Cluj în weekendul trecut. Diferenţa faţă de săptămâna trecută este că, de această dată, se va amenaja un teren cu zgură în cea mai mare sală de sport din România.

„Meciul cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost incredibilă, iar fetele s-au simțit atât de bine încât am decis să ne întoarcem acolo pentru acest important meci cu Germania. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, a discutat cu jucătoarele și de comun acord au decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, dar, de data aceasta, pe zgură”, a anunţat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

La partida, care va avea loc în 16 şi 17 aprilie, România ar putea alinia cea mai bună formulă, cu Simona Halep şi Irina Begu la simplu, însă şi nemţoaicele se vor baza, foarte probabil, pe proaspăta câştigătoare de la Australian Open, Angelique Kerber.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.