JSport.roJSport.ro

După meciurile din Cupa Davis şi Fed Cup, pasionaţii tenisului din Cluj pot vedea la lucru din nou nume mari ale sportului alb.

În luna iunie, în cadrul celor trei zile de Sports Festival, în oraşul de pe Someş vor juca tenis Goran Ivanisevic, fraţii Bob şi Mike Bryan, dar şi Andrei Pavel, Adrian Ungur sau Florin Mergea.

Aceştia au confirmat participarea la un turneu demonstrativ ce va avea loc în 15 iunie, în Sala Polivalentă, acolo unde îi aşteaptă pe fani şi alte surprize, potrivit organizatorilor.

Formatul demonstrativului Team Romania vs. Team World cuprinde meciuri la simplu și dublu:

Pavel vs Ivanišević

Pavel & Ungur vs Ivanišević & Bryan

Bob & Mike Bryan vs Pavel & Mergea

Suntem încântați că venim în România în această vară pentru Sports Festival. Jucăm turnee de aproape 20 de ani acum și am fost norocoși să devenim prieteni cu mai mulți jucători români de-a lungul anilor. În plus, Goran este o legendă vie, o să fie distractiv să jucăm din nou cu el. Am auzit lucruri minunate despre România și suntem recunoscători pentru această oportunitate. Mike și Bob Bryan

Ar fi bine ca Andrei să se antreneze. De dragul vremurilor pe care le am petrecut împreună în circuit sper să facem un meci frumos, în care eu să aduc punctul pentru echipa mea. Goran Ivanišević

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.