JSport.roJSport.ro

Dragan SvetozarevicSituaţie incertă pe banca echipei de volei a Universităţii Cluj. Antrenorul sârb Dragan Svetozarevic ar putea părăsi echipa, însă o decizie ar urma să fie luată în următoarele zile.

Potrivit conducerii clubului de volei, antrenorul sârb întâmpină anumite probleme de natură administrativă, în ceea ce-l priveşte pe el, respectiv pe băiatul acestuia, jucător de baschet la echipa de juniori a U BT Cluj-Napoca, astfel că tehnicianul ia în calcul varianta întoarcerii în ţara natală.

“Sunt anumite probleme administrative, ce ţin de anumite acte, nu au legătură cu echipa şi cu rezultatele acesteia. Situaţia este incertă, dar nu s-a luat încă nicio decizie, în măsura în care se rezolvă sau nu problemele respective ar trebui să ştim ceva cert în 5-6 zile”, a declarat pentru cjsport.ro managerul echipei, Bogdan Ungrueanu.

El a menţionat că la meciul de miercuri dintre Universitatea Cluj şi Volei Municipal Zalău pe banca tehnică va sta antrenorul secund Romeo Lotei, însă asta nu înseamnă că Svetozarevic a părăsit deja echipa.

“Ne place de el, este colegul nostru şi dorim să continuăm împreună”, a adăugat Ungureanu.

Dragan Svetozarevic a sosit ca antrenor la U Cluj la începutul lunii noiembrie, chiar înaintea meciului din deplasare cu Volei Zalău.  Cu o carieră impresionantă de jucător şi cu câteva performanţe ca antrenor în Serbia, tehnicianul s-a stabilit temporar la Cluj, dorind să fie aproape de băiatul său care a fost legitimat la una din echipele de juniori ale U BT Cluj-Napoca, dar fiind dispus totodată să ajute echipa de volei masculin.

Sub comanda lui Dragan Svetozarevic voleibaliştii clujeni au obţinut 3 victorii în Divizia A1 şi s-au calificat în Final Four-ul Cupei României, după ce au eliminat CSM Bucureşti şi au beneficiat de retragerea campioanei CVM Tomis Constanţa. În prezent Universitatea Cluj este pe locul 10 în clasamentul campionatului, din 12 echipe participante.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.