JSport.roJSport.ro
Foto / u-cluj.ro
Foto / u-cluj.ro

Duel clujean sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 14, la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Echipa gazdă, CS Universitatea Cluj va primi replica Unirii Dej, formaţie care s-a remarcat în ultimii ani în voleiul masculin din România.

Meciul face parte din cea de-a doua etapă din Divizia A1. Clujenii au pornit cu stângul în meciul de debut în noul sezon, 0-3 cu FCV Banatul Caransebeş, la fel ca şi Unirea Dej, care a suferit de asemena o înfrângere în prima etapă, însă în cinci seturi, 2-3, cu campioana CVM Constanţa.

Trebuie precizat că formaţia din Dej s-a remarcat în ultimii în voleiul românesc, prin prezenţe constante în prima jumătate a clasamentului Diviziei A1, uneori chiar între primele patru clasate. După ce au ocupat locul 5 în clasamentul ediţiei 2013-2014, dejenii au participat anul trecut în Cupa Challenge, unde au fost învinşi, în faza şaisprezecimilor, de o altă echipă românească, Dinamo Bucureşti.

Cu toate acestea, staff-ul Universităţii Cluj este optimist înaintea meciului de sâmbătă.

„În lotul nostru este o atmosferă extraordinară. Băieții sunt conștienți de importanța meciului cu Dej și vor da totul pentru a câștiga. Sunt convins că la finalul partidei de sâmbătă vom obține primele puncte din acest sezon”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei de volei masculin, pentru site-ul oficial al CS Universitatea Cluj.

Tichetele pentru meci se pot achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Sporturilor. Preţul unui tichet este de 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru pensionari şi studenţi, în timp ce elevii beneficiază de acces gratuit.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.